zondag 18 april 2010

Dag - 20 : Wachten wachten wachten....

Het lijkt te zot voor woorden. Voor die ene keer dat we zelf bijna niets hoeven te doen buiten betalen, begint het op de procesie van echternach te lijken.

We hebben onze hotels geboekt en daar is de confirmatie van binnen; Alle vluchten zijn geboekt en betaald en we hebben goede zetels besproken .... Maar wat gaan we nu tussen de hotels in doen ?

Zoals Steven in de vorige bericht al vermelde gaan we ons terug even laten vervoeren per boot... Deze keer nemen we het deel Fort Lauderdale - San Francisco in de planning op. Maar waar blijft die confirmatie en het bevestigingsnummer zodat we alles op dat niveau kunnen beginnen in orde maken? Uiteindelijk bleek er een communicatie fout gebeurd te zijn : de tickets voor de boot lagen er al een tijdje, maar de reisorganisatie was aan het wachten op de tickets van het vliegtuig. Ze waren aan het wachten op Godot. Gelukkig belden we dus maar zelf even. De tickets hadden we zelf gemaakt.


Maar dit is niet het enige waarop Steven al een tijdje wacht. Vorig jaar December mocht hij zijn nieuwe bedrijfswagen kiezen en die zou normaal gezien in Maart geleverd worden... We zijn nu begin April en het is nog steeds heel stil vanuit het Fleet-front. En de regels zijn zo dat wanneer de garage laat weten dat de auto er is, de bestuurder de auto binnen de week moet oppikken. Gaat dit wel goed komen?


Maar wie denkt dat dit alles is, ... de laptop van Steven begint plots heel raar te doen. Om zeker te zijn dat alles nog blijft functioneren, heeft Steven maar besloten een volledige copie te nemen van zijn harde schijf en twijfelt hij momenteel of hij zijn laptop gaat herinstalleren of niet....


Terwijl wij er van overtuigd waren dat deze keer we echt rustig naar het verlof kondern toeleven, beginnen we er nu aan te twijfelen....

We zullen maar hopen voor het beste en plannen op het slechte...

Tot volgende keer

Zaza

Geen opmerkingen: