dinsdag 27 september 2011

Dag 3: een beestenboel

Goede morgen Lieve Lezers van deze blog,

Het goede aan het slapen in een Holiday Inn Express is dat je geen zorgen moet maken in de ochtend. Er staat een Amerikaans buffet op je te wachten. Wat dat betekent? Wel, je kiest uit verschillende vruchtensappen, uit verschillende soorten Amerikaanse ( lees slappe) koffie, en dan heb je keuze uit: omelet, spek voor de gegadigden, verse a la minute pannenkoeken of wafels, brood, bagel, yoghurt, fruit, … dus je kan meer dan je buikje vol eten.

Daar we tamelijk lui en traag opstonden en Sandra de eerste blog aan het schrijven was, hebben we de kleren gewoon aangegooid en gaan ontbijten om toch net niet te laat zijn. Het park gaat maar om 10.30 open dus zo’n erg was het niet dat rustiger deden. En misschien is dat wel een goede samenvatting van de dag “Niet hoeft, alles kan … maar op een rustig tempo”.

Eens we aan het pretpark onze auto geparkeerd hadden, de korte tocht naar de ingang afgewerkt hadden en onze reisvriend terug hadden opgepikt – ja we waren gisteren zo content over onze Tamagotchi, dat we voor vandaag ook een voorzien hadden- trokken we het park in.

Vandaag hadden we maar een doel : zoveel mogelijk beestjes zien en als het even kon ook fotograferen. Sandra wou als eerste nog eens bezoekje brengen aan Shouka , maar deze keer niet in showverband en dus in zijn dagdagelijkse leefmilieu.
Toen we verder wandelden kwamen we een vlindertuin tegen en dat kon Sandra natuurlijk niet laten schieten… Zelfs de Tamagotchi moest heel hard zijn best doen om haar er buiten te krijgen. Maar het feit dat ze Shouka nog wat kon zien springen en nadien terug mocht vlindertjes kijken, gaf de doorslag.



Na de show die tamelijk verschillende was van de dag voordien werd er terug gezocht naar wat eten. Deze keer was de file aan de snelle hap een pak langer en werd er een show geschrapt. Na rustig eten en tegelijk wat olifanten te trekken, hebben we doorgewandeld naar de leeuwen, de giraffen, de dromedarissen.. En voor elk van de dieren trok Sandra tijd uit om wat te foto’s nemen. Sommige zijn zeker beter gelukt dan de andere.




Eens dat we voorbij de wilde dieren waren, kwamen we terug aan de vlindertuin. En tja.. Sandra heeft nog eens door de tuin gelopen op haar gemakske…. En nog wat meer vlinders getrokken. Nadien waren we het een beetje beu en zijn we de tamagotchi terug gaan inruilen voor de identiteitskaart en vertrokken we.

In het hotel aangekomen bekeken wat er in de buurt was om te eten en toen we niet direct iets goed vonden, besloten we de auto terug te nemen en tot een Taco Bell te rijden. Nadien hebben we nog even tv gekeken en weren heel moe ..,. en dan doe je best een ding : slapen.

Dus slaapwel en tot morgen lieve lezertjes

Zaza & Tis

Geen opmerkingen: