woensdag 11 maart 2015

D5 - op volle zee onder de warme zon

Goede avond liefste lezers en hondenvrienden,

Vandaag was de eerste dag op volle zee. Dit betekent: niets moet, alles kan... en nog meer. Tijd bestaat niet meer. Vanochtend hebben we ons nog 2 maal omgedraaid vooraleer we vonden dat het tijd was om op te staan. Nadien hebben we ons in alle rust klaargemaakt en de ‘strandzak’ klaar gemaakt.  Na het ontbijt onder de zon zochten we ons een plaatje in alle rust en toch in de zon. We vonden dit al snel in de H20 club, waar we gisteren ook al wat hadden zitten genieten van de zon.

Regelmatig zorgden we ervoor dat we niet te hard uitdroogden: zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Rond 4en vonden we het wel wat welletjes en zochten we een beetje schaduw op. Om 6u hadden we afgesproken in een restaurant dus na onze aperitief werd het tijd om in de kajuit snel een douche te gaan nemen en wat deftigere kleding aan te trekken. Om 6u stipt stonden we voor het restaurant de Teppanyaki. Sandra (en ik) werden verwelkomd door een Aziatische mevrouw en we werden naar onze plaats geleid. Samen met 8 anderen mensen zaten we in een halve cirkel rond een kok die met gereedschappen op het vuur goochelde. Het was leuk om te zien en het vleesje was ook wel heel lekker.

Na het lekker eten, nam Sandra nog een drankje mee naar de kamer. We trokken onze pyjama aan en gingen nog even op het balkon zitten.  Terwijl Sandra nog even genoot van een paar bladzijden in haar boek, schreef ik deze blog.  Ik geef toe hij is veel korter dan de vorige dagen, maar ik kan moeilijk beginnen uitleggen hoeveel keer we onze omdraaiden in de zon of ons insmeerden 
Nu dit nog snel online zetten en ik mag weer vertrekken naar dromenland…

Tot morgen  Sloefie


Geen opmerkingen: