woensdag 11 maart 2015

D6 - Zon, wind en golven

Ciao,

Vannacht hadden we onze klok een uurtje moeten terugdraaien, dus we zaten nu weer met 6 uren verschil. Niet dat dit veel uitmaakte, want hier geldt enkel de ‘ik heb zin in’ tijd.  Deze ochtend waren we later dan anders wakker en begonnen we onze dag met op het balkon wat te vertoeven.  Sandra las nog wat in haar boek terwijl ik een sudoku volschreef.

Rond 10u gingen we dan uiteindelijk uit de pyjama en deden we onze Zonnekleren aan. Vandaag gingen we eens op het bovendek eten, maar dicht tegen de animatie. We dienden immers nog wel wat dingen te boeken … Dus snel een ontbijtje en naar de de box office. Daar besloten we van elke activiteit toch eentje te doen: we zouden zo eens helpen een moord op te lossen, we zouden eens naar de "legends in concert" gaan luisteren, eens naar de "comedy club" gaan en als laatste ook natuurlijk naar de blue man groep. Sommige weten dit al, maar Sandra is een beetje verzot op die laatste: de blauwe mannetjes die muziek maken op buizen.  Daar dit pas voor vrijdag is ga ik nog niet te veel verklappen.

Nadat alles geboekt was gingen we snel naar het 18de verdiep waar het zonnedek gelegen is. Je kan er niets van eten of drinken vinden, enkel wat ligstoelen. Sandra vond er net eentje die leegstond en daar nestelden we ons.  Daar we wel op tijd dienden te zijn om de moord op te lossen, werd de iPad als wekker ingesteld. Zo konden we beide wat lezen of nog wat bijslapen. Ik verklap lekker niet wie wat deed :-)

Om 12.30 stonden we dan klaar voor de show: we waren getuige van een moord op het schip. Er waren 3 verdachten en 2 inspecteurs. Op basis van begrippen die uit het publiek kwamen, dienden de 5 spelers het verhaal te bouwen. Het was best wel grappig, en we amuseerden ons heel kostelijk. Het eten dat we in tussentijd kregen was ook wel lekker, maar we hadden meer oog voor de details van het spel.

Na de show gingen we terug naar de H20 om ons daar in een van de zetels te zetten. We bestelden ons een LIIT en een cola light en lazen ons boek verder. Elk uur kwam er iemand onze glazen vullen – neen niet altijd met een LIIT – maar de obers zorgden er voor dat we niet omkwamen van de dorst.
Om 5 hielden we het voor gezien, we hadden immers niet veel tijd meer om ons klaar te maken voor de avond. Tegen half zes dienden we in het Italiaans restaurant te zijn zodat we voldoende tijd overhadden om rustig tot aan de volgende show te wandelen. In de show zagen we bv Adele en Mevr Franklin enkele van hun bekendste nummers zingen. Het was een leuke afsluiter van de dag.
Sandra is nog even een blaadje in haar boek aan het lezen terwijl ik deze blog afschrijf. En nu gaan we beide onze oogjes toedoen en wat bomen op zoeken.

Sloefie

Geen opmerkingen: