maandag 3 oktober 2011

Dag10 K : Sundae in the City

Hallo lieve lezertjes,

Vanaf vandaag zou je normaal 2 hoofdstukken voor elke dag moeten vinden : een voor wat Steven beleefde en een voor was Sandra allemaal uitstak.

Deze morgen rustig wakker geworden en ons klaar gemaakt. Daar Steven gisteren een pootbadje had genomen, had hij geen zin om te douchen... Sandra zou wel douchen als Steven vertrokken was ... ale dat was het plan -- maar tot op heden en het is nu toch al 21u - is dat niet gebeurd. ... Ale voor een keer mag dat Sandra, maar het mag geen gewoonte worden hé.

Eens dat Steven gepakt en gezakt was, zijn we naar beneden afgezakt om te ontbijten... En ja hoor.. Daar was het dan : Ja maar op dit kaartje staat maar 1 persoon, en jullie zijn met 2... hoe kan dat? waar is jouw kaartje Meneer... Sandra bleef rustig en stelde voor om zelf tot de receptie te gaan en het laten te corrigeren, maar dat hoefde dan toch niet. Het ontbijt was lekker en heel gezond : vers fruit van hier tot ginder heeft Sandra opgepeuzeld.

Na nog een plaspauze was Steven klaar om te vertrekken en gingen we zijn auto terug recupereren . Sandra is daar lichtjes uit haar o zo kalme zelf geschoten : want de bellboy .. ja de diene weer... slaagde erin om de roos - de Sandra in het begin van het verlof verkregen had voor het goede doel - nee nee Steven heeft haar dat niet gegeven - te verpletteren. Sandra maakte eerst de opm. tis toch maar een dode bloem en herhaalde daarna dezelfde beweging ook al had Sandra dus gezegd dat hij wat diende op te letten.... En om het nog wat te verergeren smeet - en ja smijten is het juiste woord - de valies uiteindelijk op zijn kop in de koffer. Steven liet horen dat hij het niet apprecieerde, maar dat werd niet gehoord want Sandra was even heel krachtig uit de hoek gekomen.


Nadat Steven dan toch vertrokken is geraakt, is Sandra haar gaan inschrijven op het congres en met haar extra materiaal terug naar de kamer gegaan. Sandra belde even naar de ouders van Steven en naar die van haar om nog eens iets te laten horen van uit den Americ. Bij Steven was enkel zijn vader thuis en in Buggenhout was het blijkbaar kaartnamiddag met de grootmoeders en tante Maria..


Omdat het vandaag nog goed weer ging zijn en vanaf morgen kouder en vanaf dinsdag regenachtig, nam Sandra de Oracle Shuttlebus naar een van de hotels in de Fishermanswharf en speelde daar de echte toerist.... Windowshopping, wat dingen kopen .. genieten van het mooie weer tja... jullie raden het al ... afgerond met een lekker drankje vooraleer naar de openingszitting te gaan van het congres. De shuttlebussen waren afgeladen vol, maar Sandra was op tijd om Larry over zijn verwezenlijkingen te horen vertellen. En Larry was gekleed zoals elke keer : donker grijs kostuum en een zwarte rolkraag... en ook al was het weer een beetje gezaag, de woordspelingen waren schitterend.


Nadien is Sandra nog even naar de openingsparty geweest, maar niet te lang... want ze kon evengoed drinken in het hotel op kosten van het hotel... en nog meer .... het was al een pak kouder geworden en Sandra had het plots te koud gekregen en had geen jas meegenomen.
Even een stopje op het 6de om te kijken wat er vandaag te snoepen was - want eten hoefde al niet meer.. dat had ze al op de Wharf gedaan ..

En nu .. dan het schrijven van de blog, gaat Sandra eens genieten van tv-kijken.. Dus lieve lezertjes... is ga jullie verlaten ... tot morgen

Zaza

Geen opmerkingen: