dinsdag 9 oktober 2012

Dag 11 - Laatste dag San Francisco

Goede avond mijn allerliefste lezertjes,

deze ochtend waren we iets later uit onze nest, want we konden toch niet veel meer doen.. We wisten dat Steven tegen 9u15 of zo ging toekomen in het hotel, dus zorgden we dat we klaar waren tegen dat :een douchke,  kleertjes aan en dan snel wat ontbeten (jaja geen chocomelk vandaag maar een grote lekker tas koffie met een toastje). Sandra vertelde dat het echt wel smaakte.

Tegen dat we net op de kamer waren kregen we een sms van Steven, hij stond beneden en hij geraakte niet naar de kamer... Ahja .. Sandra was even vergeten dat ze op een beveiligde niveau zat. Als je in de lift op een knopje boven de 20 wou drukken diende je eerst je kamerkaart in een gleufje te steken. En daar Steven geen kaart had van de kamer, zat hij lekker vast ... HIHIHI..

Steven wou even gaan winkelen om een paar Levis jeans broeken te kopen. Dus werden de fotozakken op de kamer achter gelaten en de wandelzak aangedaan. JIPIE, ik kon dus mee op pad.  De concierge van het hotel had verteld dat er speciale promoties waren in de winkelcentra (vandaar de massa hysterie in sommige winkels gisteren)  en dat de grote winkels ook kortingen gaven. Dus we besloten eerst tot aan Macy's te wandelen. In de mannen afdeling heeft Steven wat zitten rondlopen en passen terwijl Sandra en ik samen op de zetel zaten te wachten en wat zaten bij te praten met de lokale verkoper.  Hierdoor kregen we bij de kassa wat 'speciale  Oracle' korting voor zijn broek die net binnen gekomen was en dus niet in solden stond. Nadien zijn we naar de Levis Store gewandeld en daar heeft Steven zich helemaal laten gaan. 8 pasbeurten later besloot hij dat hij 3 jeans wou ... "sandra heb jij nog plaats in je valies"... Euh... "jaja ik zal wel plaats vinden".


Mijn baasjes dachten deze ochtend nog tot aan Fishermanswarf te gaan om daar naar de vliegshow te kijken en dan op hun gemak in de Hard Rock Cafe nog iets te eten.  Na het winkelen hadden beide echter geen zin meer. Ze vroegen mij om raad en ik vertelde hen dat ze misschien gewoon konden gaan eten in een van de restaurants in de mall en daarna op terras van het hotel konden genieten van enkele vliegtuigen. Ik had immers een prive showke gekregen gisteren. Beide baasjes gingen akkoord en we na een lekker steakje en een super dikke kippenburger gingen ze nog wat in het zonnetje hangen. Op een bepaald moment begon het daar heel raar te rieken en niet veel later hoorde je de brandweer. Rechtover het hotel is de krant van San Francisco. Daar was blijkbaar een vuilbak in brand geschoten. Terwijl de vliegshow bezig was konden we dus leren hoe de amerikaanen een brandje blussen. Op sommige momenten was het best grappig.


Rond 4u zijn de baasjes begonnen met opruimen en de laatste aankopen in de valiezen krijgen.  Terwijl Steven de auto ging oppikken in de locale parking, checkte Sandra haarzelf uit ...en ik kreeg nog ne knuffel van de concierge van heel de tijd zo braaf te zijn . De auto werd zonder moeite binnengeleverd.  Toen we alle zakken en valiezen samen zagen, wou Sandra toch zeker zijn van het gewicht. Ze mocht wel extra veel in haar bagage steken, maar ze wou niet meemaken dat ze aan de incheckbalie diende dingen te versteken. Dus het weegschaaltje werd uit de bagage genomen en alles werd gewogen.  Na enkele kleine aanpassingen zat alles mooi verdeeld en werd alles vast gemaakt met extra slotjes.. Daarna sprongen we in de monorail die de autoparking met de vertrekhal verbond.  De check-in ging super vlot en dankzij Sandra mochten we nog wat in de Delta lounge gaan rusten en drinken.  Iets voor 8 verlieten we de lounge en gingen we door security en gingen we bij de gate wachten op het vliegtuig.

Nu dat we in het vliegtuig mogen, ga ik deze blog editie afsluiten...

Slaapwel liever lezertjes...

Geen opmerkingen: