vrijdag 5 oktober 2012

Dag 7 - Oracle congres dag 2


Goede morgen lieve lezertjes,

hier ben ik weer.. vandaag zijn we maar met ons tweetjes :  Sandra en ik.  Toen we deze ochtend opstonden hebben we samen de laptop opgezet en wat zitten chatten met de andere kant van oceaan.  Toen het tijd was voor de 'general session' (een sessie die gepresenteerd wordt en rechtstreeks via het internet kan gevolgd worden).  Dit was leuk want we konden, terwijl we onze pyjama nog aanhadden onze chocomelk opdrinken en tegelijk luisterden we naar de meneer op het podium.

Na de presentatie sprongen we beide onder de douche en maakten we ons klaar voor de eerste live sessie van de dag. Die was is het Moscone gebouw dus we dienden niet te ver te wandelen. We waren nog goed op tijd en na 2 sessies hadden we even voldoende gehoord. Dus besloten we even enkele winkeltjes te doen en dan terug naar een sessie te luisteren.  Deze keer was het in de grootste zaal en wat een file om in de zaal binnen te geraken. We hebben uiteindelijk toch nog een plaatsje kunnen bemachtigen.


 Larry heeft samen met de CIO van Infosys ons van alles zitten uitleggen over hoe applicaties in de lucht (Cloud computing) de sociale media kunnen veranderen en hoe Oracle daar een mooie oplossing voor bied.  Larry heeft toch altijd het zelfde aan hoor: zwart/donker grijs kostuum met een zware trui. Gelukkig kan hij het nog steeds goed uitleggen, want voor die van Infosys ga ik volgende keer mijn pootjes niet meer moe maken hoor.
Na deze laatste sessie van de dag, keerden we terug naar het hotel. Daar dronken we een lekker frisse cola light en aten we een lekke salade van de keizer. We keken nog even naar de televisie, we suften we nog even en blogden we onze dag.

Nu dat we alle taken van de dag volbrachten, kunnen we gaan slapen..

Slaapwel lieve lezertjes



Geen opmerkingen: