vrijdag 5 oktober 2012

Dag 6 - Oracle, here we come ...

Goede morgen lieve lezertjes,

Ook al gaan we de volgende dagen niet te veel verschillend te vertellen hebben, we gaan het toch proberen vol te houden.  Gelukkig ben ik nog wat jonger dan de baasjes en dus zal dat wel moeten lukken denk ik.


Deze ochtend waren we heel vroeg wakker, want Sandra voorspelde een stormloop bij de inschrijving. Dus tegen 7u hadden we onze pootjes gewassen, een zomer tenue aan getrokken en tot aan de Moscone gewandeld.   Sandra had wel wat problemen om het juiste emailadres te weten waarmee ze haar registreerde, maar eens dat gebeurd was... kreeg ze snel haar badge. Hier mee kon ze dan naar boven gaan om haar informatiepakket op te pikken.  Tegen dat ze terug bij Steven en mij was, was de rij om de badge op te pikken plots 30 mensen lang en de mensen bleven toestromen.

Toen we bij  de eerste Starbucks toekwamen stond daar een file.. je houdt het niet voor mogelijk... 3 rijen dik 10m lang... Hier gaan we zeker niet aanschuiven. Op basis van Sandra haar kennis van de buurt, gingen we op de zoek naar een andere.  Steven wou ook nog wat cash hebben en dus gingen we richting een Bank Of America, want daar waren ook nog enkele koffiehuizen.  Bij de BOA aangekomen stak Sandra haar bankkaart in de machine en tikte haar PIN in. Plots kwam daar een geluid uit dat niet normaal was: de kaart was blijkbaar vervallen en dus kreeg je daarmee geen geld mee. Steven nam dan maar zijn eigen kaart om wat geld te hebben en Sandra kreeg weer een extra taakje: Ze kon nu nog niet in de bank binnen want het was zelfs nog geen acht uur en de bank ging pas open op 9. Na een lekkere koffie gingen we terug naar het hotel : Steven nam zijn bagage en vertrok naar de natuur; Sandra zorgde dat ze wat kon lezen en wat chatten en vertrok naar het congres.

Ik heb even geteld en vandaag zijn er in totaal 9 bladzijden met sessies, op elke bladzijde staan zo'n 30 sessies... dus Sandra diende voor vandaag alleen al haar keuze maken tussen meer dan 250 sessies op zo'n 10 verschillende locaties. Niet echt makkelijk hoor..  Ze had lichtjes gehoopt dat de meeste sessie waarin ze interesse had in het Moscone gebouw waren, maar er waren er toch enkele in enkele hotels in de buurt.

Tussen enkele sessies door zijn we bij de bank binnen gesprongen en kregen we zonder enige probleem een tijdelijk bankkaart. Het bleek ook dat de bank de oorspronkelijke vervangkaart naar haar oud Amerikaans adres hadden opgestuurd, ook had ze heel duidelijk gevraagd om het naar Belgiƫ te sturen. De bankbediende gaat een nieuwe kaar laten opsturen en die zou moeten op het hotel toekomen.. Mag ik zeggen dat ik benieuwd ben.

Na de lunch kregen we nog 2 interessante sessies te verorberen, en dan vonden we dat het voldoende was. We waren het beide een beetje beu en het was toch zo'n mooi weer. Rond 17u waren we dan terug op het hotel zodat we nog even op het terras van de lounge konden zitten.  Na een uurtje gingen we naar de foodmarket om een Cesar salade te gaan halen, die we dan in de zon op aten.

Terwijl Sandra nog wat TV aan het kijken was, heb ik deze blog wat zitten schrijven. Maar nu heb ik er genoeg van en dus...

SLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPWEL lieve lezertjes


WOEF




Geen opmerkingen: