zondag 3 mei 2009

D-12, -11, -10, -9, ... -1

De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens en slechte uitvluchten.

De vorige blog liet zo een beetje vermoeden dat er nog meer berichtjes gingen volgen over de voorbereiding van deze 27-dagen reis. Dat was dan ook het goede voornemen. Blijven dus nog de slechte uitvluchten ...

Ach waar zullen we het over hebben? Werk? Gezondheid? Tijd? Teveel van het ene en een plots tekort van het andere.

Uiteindelijk is onze reisbrochure dan toch afgeraakt (dank u Zaza). En met onze superdeluxe nieuwe printer kunnen we het nu ook mooi in alle kleuren van de regenboog/inktcassette afdrukken. (En ondertussen is die dan ook op bijna alle printers geinstalleerd geraakt, dank u Bibi.

Na enig gebel en gefax hebben we ook al onze ticketten gekregen. Het Nederlandse reisburo had niet echt rekening gehouden met de efficientie van de internationale en Belgische posterijen. En nu hebben we alles in tripel - het origineel, de fax en de PDF. In tegenstelling tot andere jaren, hebben we nu enkel voor de eerste zes dagen moeten zorgen voor logies en transport. De rest laten we ons voeren. Dat is eens iets anders zie.

Onze valiesjes staan al van maandag klaar. 4 dagen op voorhand! Kunnen we eens rustig vroeg gaan slapen voor ons vertrek en is de stress bij Sandra weg. Dat dacht je maar. Stress kruipt waar hij niet gaan kan.

Enfin, aan alle wachten komt een einde en om 6u30 morgenvroeg staat onze chauffeur aan de acherdeur (dank u Vic).

Het lange zitten kan beginnen.

Sandra en Steven (aka Zaza en Bibi)

Geen opmerkingen: