woensdag 27 mei 2009

Dag 26 - de lange weg terug

Hoi,

vanmorgen konden we nog eens uitslapen. Het is wel niet gelukt want we waren al vroeg wakker. Na een laatste Canadees onbijt waren we klaar om naar het centraal station te gaan. Als transport kiezen we de SkyTrain, een automatische metro. En we slagen er in om in tweeën gesplitst te worden want de deuren gaan automatisch dicht. Allez, na een station zijn we terug herenigd.

Had ik al gezegd dat het goed weer ook naar huis was vertrokken? Het is serieus aan het regenen wanneer we van de metro stappen. Nu nog de juiste bus vinden. Het station heeft veel van zijn glans en drukte verloren. Er vertrekken minder dan 10 treinen per dag nog. Des te meer bussen.

Over de tocht naar Seattle kunnen we kort zijn want er viel niets te beleven. Een van de medereizigers zal hier wel niet mee akkoord zijn, want ze mocht niet door de grens.

En dan moeten we nog van het station van Seattle naar de luchthaven. We kiezen voor het openbaar vervoer maar dat duurt wel. Had ik al gezegd dat het in Seattle (nog) niet regende. Het was zelfs serieus warm.

Na een vroeg diner kunnen we vroeg onder de wol. Morgen staat de wekker rond 5 uur. Vakantie is nog erger dan werken!

Tot in België

Geen opmerkingen: