donderdag 26 september 2013

S7 : Oracle Open World - Dag 1


Goede morgen lieve lezers,

Deze ochtend hebben we de rollen eens omgedraaid : Steven was eerst uit bed en had zich snel gedoucht. Hij wou immers na een ontbijt zo snel mogelijk uit het gekkenhuis weggeraken.  En daar alle starbucks in de buurt toch een rij tot buiten zouden hebben, besloten we in het hotel snel iets te eten.

Eens Steven vertrokken was, zijn Sandra en ik naar de eerste sessie van de dag gewandeld en we moeten toegeven we hebben veel geleerd in de sessie.  We kregen even tijd om snel naar het toilet te lopen, een drankje te nemen en de volgende sessie begon al. Nu die sessie was hoe zouden we het zeggen ‘slaapverwekkend’. Gelukkig duurde deze minder lang en konden we nadien in de buitenlucht terug wakker worden.  Het was lekker warm en we hadden het net iets te moeilijk om direct terug binnen te gaan.  We hebben dan maar een sessie gebrost en terwijl even een stukje van het stad verkent en enkele winkels onveilig gemaakt.

Nadien zijn we wel terug gegaan om de resterende en interessantere sessie te aanhoren.  En dan was Sandra het beu en besloten we het voor gezien te houden. De laatste sessie mocht zijn wat ze wou, we gingen terug naar het hotel. Daar hebben we onze pootjes wat opgefrist en dan een truckje uitgehaald. Een truckje? Wel ja, herinner je dat ik je gisteren vertelde dat Sandra haar plannetje klaar had. Het plan was als volgt : We zijn buiten gaan zitten in de zon juist voor de lounge en een beetje het volk in het oog gehouden. Toen we zagen dat Luis nog steeds de Clublounge voor zijn rekening nam,  hebben we even aan de deur gaan zwaaien. Luis zag ons en kwam direct : “Hey miss Sandra, how are you? Waarom kom je niet binnen ?”   En toen vertelde ze het ganse verhaal en hij zei dat hij dat helemaal ging regelen voor haar.  Zo gezegd zo gedaan, na een babbeltje met de persoon aan de toegang en daar nog eens de uitleg gedaan te hebben, werd er een nieuwe sleutel gemaakt voor haar kamer… een sleutel die ook toegang gaf tot de clublounge.   We hebben Luis hartelijk bedankt en nadien hebben we dan iets op gedronken natuurlijk.
Na een drankje zijn we terug naar de kamer gegaan om wat tv te kijken. En toen was het slaapjes tijd. Sandra gaf me nog een dikke knuffel en heb  me op mijn eigen kussen gelegd…

Nu ga ik dus stoppen met tokkelen en ga ik lekker slapen.

Slaapwel

Geen opmerkingen: