zaterdag 28 september 2013

S9 : Oracle Open World - Dag 3


Goede morgen België,

Vandaag Oracle congres dag 3.  Ook deze ochtend was Sandra al paraat om 8u. Fris gedoucht en klaar voor de sessie, keken we samen naar de eerste sessie live van uit onze zetel in de hotelkamer. Nadien vertrokken we naar Moscone om de volgende sessie te volgen.

Vandaag was het eigenlijk eenvoudig : bijna alles draaide om Siebel en zijn nieuwe look en feel. En zowel Sandra als ik denken dat deze makkelijker zal zijn in gebruik en je hebt de technische teams minder nodig.

Tijdens de middag sessie werd gemeld dat Oracle aan de laatste ‘sail off’ begon en dat het zeilwedstrijd ging zijn ‘the winner takes it all’.  Wie ook deze wedstrijd won, deze mocht zich de winnaar van de American Cup noemen.   En ja ook tijdens dezelfde presentatie stond er iemand in het publiek gewoon recht… en vroeg of hij even mocht tussenkomen. Hij wou gewoon even melden dat  de American Cup gewonnen was door de Amerikanen, dus door Oracle.  Er werd wat geroepen, gejuicht en ook de presentatrice vond het leuk. Nadien ging ze gewoon verder met haar presentatie. Het was een dame dat niet makkelijk uit haar lood kon geslagen worden.

De sessies stopten vandaag iets vroeger, zodat iedereen zich kon klaarmaken voor het feestje. Dit jaar vond Sandra dat er echt geen enkele groep de moeite was om een uur of meer in de lijn te staan om naar het feestje te geraken. Toen we rond 6u30 even buiten keken was het ook zo… De rij om de bus te nemen naar het feestje liep helemaal rond het gebouw van hotel en Moscone. De mensen achteraan in de rij, zouden er zeker 2u staan vooraleer misschien de mogelijkheid  te krijgen om de bus te nemen. Als dat ook in de terugweg zou is, dan zou je ten vroegste 2 u in de ochtend in het hotel terug geraken en dat is nu net iets te laat. Want morgen staan er ook sessies in de vroege ochtend gepland. Dus in plaats daarvan zijn Sandra en ik, even naar de Clublounge geweest voor een drankje en ons daarna getrakteerd op een ontspannende massage.

Nadien zijn we nog even iets gaan drinken en daarna zijn we naar de kamer gegaan om wat tv te kijken.. Allez, Sandra heeft tv gekeken. Ik daarentegen, ik heb dit verslagje geschreven.

En nu ga ik ook tv slapen
Dada

Sloefie

Geen opmerkingen: