zaterdag 28 september 2013

S10 : Oracle Open World - Dag 4


Goede morgen lieverds van mij,

Vandaag is het donderdag en het was de laatste dag van het Oracle congres.  Na de douche en een cappuccino in de clublounge waren Sandra en ik klaar voor de sessie.

Wat ons direct op viel was dat het wel heel stil om 8u30. Blijkbaar waren er dus velen die naar het concert waren gegaan en dus heel laat terug waren geraakt in hun hotel.  In de eerste sessie zaten we met 10 man, in de tweede waren we al met 20 man en toen de 3de sessie om 12u begon was de zaal zo goed als vol gelopen. 

Na de lunch in het zonnetje was het tijd voor de laatste sessies van het congres. De presentators waren nog met volle overtuiging aan hun uitleg bezig, maar Sandra had er duidelijk niet veel zin meer in .   We zijn even naar het hotel teruggelopen om de rugzak af te zetten en dan konden we mee doen aan ‘It is a wrap’.  Dit is het laatste wat op het programma staat : een drink met hapjes opgeluisterd met enkele kleine groepjes. De laatste groep is ook de steeds terugkerende groep : de 500. Het is een groep bestaande uit Oracle mensen zelf.

 Zoals elk jaar amuseerden we ons op dit klein feestje. Maar zoals leuke dingen kwam ook aan dit een einde.  Eens het feestje teneinde liep zijn Sandra en ik nog wat in het stad gaan wandelen  om nadien af te zakken naar de Clublounge …

Na nog enkele drankjes en een Cappuccino om mee te nemen naar de kamer, hebben we ons op ons plaatsje in het bed gelegd en nog wat gezapt.  Nu dat het 22u is, is het tijd om de lichtjes uit te doen . 

Slaapwel bloglezertjes

Sloefie

Geen opmerkingen: