zaterdag 27 september 2008

Dag 26 - matten oprollen

Hey,

We zijn eens niet wakker geworden van de krant deze ochtend. Vorige nachten kregen tussen 3 en 4 telkens een krant tegen de deur gesmeten. Deze keer dus niet... want ze waren dat hier vergeten. Maar ale... wie wil er nu nog iets horen over de verkiezingen ;-)

Het weer weet blijkbaar al dat we ver vertrekken en begint al maar te treuren. We besluiten dan ook maar het wat rustiger te doen. We ontbijten in het hotel ... Sandra is heel content want ze had net zin op fruit, dus besluit ze fruit te eten tot het haar oren uitkomt.

Ook al hebben we tijdens het verlof niet echt gewinkeld, we vrezen dat de bagage wel eens te veel zal wegen dus we besluiten onze valiezen al deze ochtend te pakken. In het hotel hebben ze enkel een kapotte weegschaal, dus gaan we een favoriete truck van Sandra toepassen ;-) We vullen de valiezen een eerste keer : ze zijn nog niet half gevuld en alles heeft een plaatsje ... dat ziet er goed uit. Rond de middag trekken we naar het shopping center, eten daar snel iets en gaan op weegschaal jacht. Rara ... het zijn solden en bij Sears vinden we er een die makkelijk lijkt. Terug in het hotel blijkt dat de ene valies juist het max gewicht heeft en de andere er ongeveer 1 kg bovenzit. Dat is niet zo slecht voor de eerste keer vinden we zelf. We herpakken een beetje en duwen nog wat bij de handbagage tot we beide akkoord zijn. Mission done... en dus kan de weegschaal mooi ingepakt (want dat was het criteria bij de aankoop) terug naar Sears met de melding 'toch niet nodig en graag ons geld terug'.

De rest van de namiddag 'genieten' we nog van onze te warme kamer (waarvan de airco constant staat te draaien) en houden we ons nuttig bezig met... het bijschijven in deze blog.

Sandra is natuulijk weer wat ongerust over de timing van morgen en is als afleiding al bij de deskboy gaan informeren naar de shuttle en hoe we na het droppen van de auto in de city terug aan het hotel geraken. Nu ze dat ook weet, kan ze volop genieten van de SU football dat live wordt uitgezonden.

Sandra en Steven

Geen opmerkingen: